Levering en retourneren

Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Gemiddeld duurt het 10 tot 15 werkdagen voordat je jouw montuur met de nieuwe glazen retour hebt. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten. Het betreft hier zowel het opsturen van jouw eigen montuur als de retourkosten. 

Verzending van je montuur en retourlevering verloopt via DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden, nadat je bericht hebt gekregen van het afronden van de order. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren

Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Het is dus niet mogelijk om de glazen te retourneren en je geld terug te ontvangen. 

Ben je niet tevreden met je nieuwe glazen? Neem dan persoonlijk contact met ons op. We zullen dan ons uiterste best doen om tot een acceptabele oplossing voor beide partijen te komen.

E: info@nieuweglazen.com
T: +31 13 785 47 24